Home > News content

The visitor center of the detail - controlled paradise of Apple Park

via:MacX     time:2018/6/8 8:03:14     readed:663

From transparent surface glass to neat enclosure; from the tiny sound absorption holes of the wooden ceiling to the delicate fire equipment warehouse; these all reflect Apple's control of the details.

Do you remember the "bad" design of the underground elevator entrance when the Apple Park visitor center just opened to the public? It is said that it has been changed now. At that time, some people joked that Jony Ive would never go to the basement. These uncoordinated designs are said to have been changed.

Visit:

Apple online store (China)

China IT News APP

Download China IT News APP

Please rate this news

The average score will be displayed after you score.

Post comment

Do not see clearly? Click for a new code.

User comments